Een uurwerk heeft regelmatig onderhoud nodig. Het is een mechaniek dat dag in-dag uit en jaar in-jaar uit zijn werk doet. Slijtage en vuil is dan ook de meest voorkomende oorzaak.
Standaard krijgt u 1 jaar garantie op de reparatie bij Vadertje Tijd Uurwerkreparaties.

Klokkenreparatie

In mijn atelier worden de meest diverse uurwerken zoals comptoiseklokken, staartklokken, pendules, tafelklokken, staande klokken, pubklokken, regulateurs en batterijklokken gerepareerd. Eigenlijk elk uurwerk dat tikt. Voor het goed repareren van het uurwerk is het van belang dat het uurwerk gedemonteerd, schoongemaakt, verbust, gepolijst en weer gemonteerd wordt. Nadat ik de reparatie/onderhoudsbeurt volledig heb uitgevoerd, zal ik het uurwerk nog onder mijn toezicht houden om deze nog verder af te stellen en zuiver te laten lopen.


Standaard krijgt u 1 jaar garantie op de reparatie.

Horloges

Ook voor horloges bent u bij mij aan het juiste adres. Ik repareer horloges van de meest uiteenlopen merken en modellen. Ook behoren het vervangen van een batterij, het plaatsen van een nieuw uurwerk, het testen van de waterdichtheid en het vervangen/repareren/inkorten van de band tot de mogelijkheden. Daarnaast vervang ik horlogeglazen, zowel bolle kunststof glazen als vlakke of in vorm geslepen glazen.

Onderzoekskosten

Als u uw klok of horloge bij mij langs brengt ter reparatie reken ik geen onderzoekskosten. U krijgt van mij een geheel vrijblijvende prijsopgave. Deze kan bij u thuis of in het atelier worden gedaan. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen, is het aan u om te beslissen of u het de prijs waard vindt om het uurwerk te laten repareren. Binnen de regio Nieuwegein, IJsselstein en Vianen wordt uw klok gratis opgehaald, teruggebracht en opgehangen.


Prijsopgaven van antieke klokken kunnen alleen in mijn atelier gedaan worden.